Uitgebreide uitleg
 

 

Home
Uitgebreide uitleg
Openingstijden
Nieuws
Winkel
Boedelopslag
Links

 

 

 

 

 

Inbrengen van goederen

Als u gebruikte goederen overheeft (en dat kan varieren van een radio tot een bankstel), kunt u deze bij ons inbrengen. Wij proberen de goederen dan voor u te verkopen. Uiteraard moeten de goederen in goede/werkende staat verkeren.

Het personeel bepaalt of de goederen die u wilt inbrengen geschikt zijn voor onze winkel. De goederen mogen dan 2 maanden bij ons in de winkel staan.

Na die 2 maanden vervalt een artikel aan de winkel tenzij de inbrenger van tevoren heeft aangegeven het artikel na die 2 maand graag terug te willen hebben.

Bij onze inbrengwinkel bepaalt u samen met ons personeel de verkoopprijs en de courtage. Wij zullen dan het artikel of de goederen proberen te verkopen. Als uw spullen binnen de 2 maanden verkocht worden ontvangt u de afgesproken courtage.

Haal- en brengservice

Tegen een vergoeding die afhangt van uw adres en de goederen kunnen wij de goederen die u niet zelf kunt brengen of meenemen voor u halen en/of bezorgen.

 

 

Pagina voor het laatst aangepast op: maandag juni 27, 2005        pagina ontworpen door Udo Krekt mailto: u.krekt@chello.nl